maanantai 2. tammikuuta 2012

Arki is bäk!

Eikä! Just kun mä ehin tottua lomailuun.. Eli eilen suuntasin Helsinkiin takaisin. Meillä alkoi tänään työharjoittelujakso, joka mun osalta starttasi jalkahoidolla, kulmien siistimisellä ja värjäämisellä, sekä ripsien kestovärjäyksellä. Vähän jännitti, koska enää hoitoja ei tehdäkkään toisillemme, vaan ihan oikeille asiakkaille! Noh, mä olin ainakin tyytyväinen omaan suoritukseeni :)

Loma tosiaan meni mukavasti ja sen aikana pääsin rentoutumaan kunnolla..ja vähän juhlimaankin. Mä päätin, että nyt mulla alkaa ainakin kuukauden mittainen baariton kausi. Ei tipaton, sallin siis itselleni vaikka yhden siiderin viikonloppuna kaveriseurassa, mutta ei sen enempää!

Uudenvuodenaatto sujui vauhdikkaasti kaveriporukassa. Monella on blogissaan tosi hienoja ja laadukkaita kuvia uudenvuoden juhlimisestaan, mutta mulla on vain nämä muutama:

Joo-o, Ensin oltiin siis kaverin luona istumassa iltaa ja siitä siirryttiin porukalla baariin. 

Mun oli tarkoitus tehdä se meikkipostaus lauantaina, mutta tuli sen verran kiire lähtö, etten ehtinyt millään kuvailemaan, saatikka videoimaan meikkausta. Yritän tehdä sen tässä joku päivä, jos joku aamu olis vähän ylimääräistä aikaa :)  

Nyt mä lähden käymään pikaisesti kaupassa ja sitten katson tallennuksesta eilisen leffan Erämaan armoille, joka on muuten hyvä :)-Anni

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anni!

Onko sinulla jotain muuta koulutusta tuon kosmetologin lisäksi?:)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Ei ole muuta koulutusta (ainakaan toistaiseksi), eli lukiopohjalla mennään :)