perjantai 18. toukokuuta 2012

Kisahuumaa ja kuulumisia

Moikka taas pitkästä aikaa :D tässä vähän kuvia viime viikonlopusta tähän päivään:


Äitienpäivänä mä menin tottakai Kotkaan. Siellä tuli taas syötyä herkkuruokia ja pääsin remppaamaan! Vanhemmillani siis remontoidaan koko asunto lattiasta kattoon. Tosi kiva juttu! Mä vielä tykkään tosi paljon remontoimisesta, esim. maalaaminen on tosi terapeuttista hommaa :D Sielä ollessani annoin myös mahtavia sisustusvinkkejä..saas nähdä mitkä niistä toteutuu ;)


Äitienpäivänä tuli pyörähdettyä myös ensimmäistä kertaa tän vuoden aikana mökillä. Aurinko, lämpö ja merentanta...ah, mä en malta odottaa kesää! Mulla on muutenki tässä lähiaikoina tullu niin kova matkakuume, että voi olla hyvinkin mahdollista että otan kohta äkkikähdön jonnekin.. :D


Tollanen tapetti tuli vanhempien makuuhuoneeseen.. Tuo musta osa on samettia. Ihan mielenkiintoinen!

Tää viikko on mennyt sitten varsin mukavasti. Välillä vähän kiirettä pidellyt mutta kokonaisuudessaan on ollut varsin mukava viikko! Oon nähnyt kavereita ja rentoillut aina kun ehtinyt. Eilinen vapaapäivä menikin sitten Suomi-USA pelissä. Tääkin reissu tuli vähän puuntakaa.. Olin varautunut siihen, että katson pelin tv:n äärestä, mutta yllättäen tajusinkin istuvani ihan paikanpäällä!


Tunnelma oli areenalla ihan mahtava! Olin ensimmäistä kertaa katsomassa ihan "kunnon" peliä. Peli oli todella jännittävä ja leijonien kannustajat oli ihan täysillä pelissä mukana! Oli kyllä suuri kunnia päästä seuraamaan tuota upeaa peliä ihan livenä :)Eilinen iltapala:


Tämän aamun aamupala:


Raejuustoa ja jogurttia. Suosittelen! Toi kahvinkeittimessä oleva aika ei ole sitten kellonaika..en alottanu aamua ihan vielä tohon aikaan.. :D

Nyt suihkuun ja sitten valmistautumaan kouluun lähtöön!


-Anni

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus! mistä toi viimeisen kuvan toppi on? :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko joskus mahdollista seurata blogiasi blogilistan kautta? :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos! Se on ostettu Vero Modasta joskus kauan sitten :)

Anonyymi: hmm..tän blogin pitäis kyllä löytyä blogilistasta :O