tiistai 8. marraskuuta 2011

Tiistai!

Pahoittelen, etten ole nyt muutamaan päivään kirjoitellut. Aikataulut on olleet sellaisia, etten oo yksinkertaisesti ehtinyt! Nyt kuitenkin palaan taas normaaliin rytmiin. Koulussa oli tänään anatomiaa.. Ja tänään näytin tältä:


Varsinaista asukuvaa ei nyt tullut otettua, mutta päällä oli siis Espritin harmaa kietaisuneule ja Guessin mustat housut :)


Huomatkaa epätasainen tekorusketus! Tänään siis edessä vartalon kuorinta.. :D


Nyt olis vuorossa vaatekaapin siivous! Mun on pitänyt tehdä se jo vaikka kuinka kauan sitten, mut aina oon sitten keksinytkin muka jotain tärkeämpää.. Mulla on siellä hurja kasa sellasia vaatteita joita en käytä, joten nyt on korkea aika poistaa ne! Jos vaikka jossain vaiheessa ottaisi kirppispöydän tai miksen laittaisi myyntiin vaikka huutonettiinkin :)

Siivousprojektin jälkeen alan herkuttelemaan näillä:


Mä taidan olla hieman koukussa kyseisiin karkkeihin, nimittäin toi on jo toinen pussi tällä viikolla (puhumattakaan viimeviikosta)! Ja kroppa kiittää..

Mulle tulee aina hurja suklaanhimo näin syksyisin. Joka vuosi sama juttu! :D Oonkohan mä ainut?

-Anni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi sulkakorvikset on? (=

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Ne on seppälästä. Tosin ne ei olleet ihan tommoset kun ne ostin, vaan sulat roikkui ketjujen päässä. Tuunasin itse niitä vähän, koska muuten ne olisi roikkuneet olkapäillä asti :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ihan sama juttu, alan himoita suklaata aina hulluna joulun lähestyessä :-D normaalisti en ees oo mikään sulkaan ystävä, mutta jouluna kyllä uppoaa haha

-Milla

Anni kirjoitti...

Milla: ihanaa että löytyy joku kohtalotoveri! Lohduttavaa tietää, etten ole ainut:D