tiistai 1. marraskuuta 2011

Marraskuun ensimmäinen

Nyt sitä ollaankin jo marraskuussa.. Mä en yksinkertaisesti pysty käsittämään sitä tosiasiaa, että ensi kuussa juhlitaan joulua! Tää syksyn aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti. Talvi on mun mielestä muuten kurjaa aikaa, mutta pari hyvää asiaa siitäkin löytyy, nimittäin aurinkoiset, pirteät pakkasilmat ja joulu! Kohtahan täytyy jo alkaa kiertelemään kauppoja joululahjat mielessä..


 Marraskuun eka päivä on mennyt tosi rennoissa merkeissä. Koulussa meillä oli kasvohoidon teoriakoe ja anatomiaa. Me tehtiin myös geelilakkauksia toisillemme! Eli ei siis varsinaisia geelikynsiä jatkeilla, vaan omien kynsien päälle tehtiin geelilakkaus. Tällaiset niistä tuli:


Kuva ei ihan kerro totuutta kynsien sävystä, mutta ne on siis tosi tummat sähkönsiniset.. Saas nähdä kauan mä jaksan katsella noita, kyseessä on kuitenkin väri, jota en normaalisti ihan heti kynsiini laittaisi :D Kyseessä oli kuitenkin harjoittelu, joten eiköhän tossa joku päivä voi tehdä taas uudet! Voisin kokeilla vaikka ranskalaista manikyyriä jollain kivoilla glitter-yksityiskohdilla. Geelilakkaus on kyllä kätevä vaihtoehto normaalille kynsilakalle. Kynnet pysyvät siistimpinä paljon pidempään! Kosmetologin ammatissakin kun pitää olla siistit kynnet, eikä rumasti lohkeillutta lakkausta.

Viikonloppuna tuli muuten ostettua pari uutta kynsilakkaakin! Nimittäin tällaiset:


Sävy on livenä vielä herkullisempi! Mun mielestä tosi hyvä valinta vaikka pikkujouluihin.


Ja Mavalan glitterlakka, joka ehdin jo viikonlopun aikana testailla ranskalaisen manikyyrin tavoin. Toimii!

Ajattelin hemmotella itseäni loppuillan, eli sytytellä kynttilöitä ympäri asuntoa, laittaa Freemanin mansikka-suklaa -naamiota kasvoille ja lösähtää tv:n ääreen katselemaan tallennettuja sarjoja. 


-Anni

Ei kommentteja: