maanantai 28. marraskuuta 2011

Ruokavalio remonttiin

Helsinkiin muutettuani mun ruokavalio koki aikamoisen muutoksen. Ennen sitä olin tarkka ruokavalioni suhteen. Nyt olen syönyt sitä tahtia, kuin ruoka yhtäkkiä loppuisi maailmasta! Karkit ja roskaruoka on olleet mulle melkein päivittäinen ruokavalio. Päätin siis tehdä asiaan muutoksen: multa loppui nimittäin yletön herkkujen syönti! Nämä jutut (joita on siis tullut lähiaikoina syötyä ihan älyttömiä määriä) jäävät pois ruokavaliostani ainakin toistaiseksi:Aion korvata kuvassa olevat terveellisellä ruoalla! En mä kyseisiä juttuja kokonaan kiellä itseltäni, koska en halua pakon edessä noudattaa tiettyä ruokavaliota. Jos tekee mieli esim. suklaata, niin kyllä mä sitä syön, mutta yletön herkuilla mässäily loppui NYT. Vähennän myös leipää, pastaa, jne. Pyrin siis syömään vähähiilihydraattisesti.

Olen myös aikaisemmin karpannut (silloin kun se ei ollut  vielä muotia) ja ihan mukavasti kiloja tippuikin. Lisänä tietysti säännöllinen liikunta. Mutta nyt ei siis olla varsinaisesti laihduttamassa! Ehkä muutaman kilon, jotka ovat nyt tulleet lähiaikoina, mutta ei sen enempää. Tarkoitus olisi lähinnä pitää ruokavalio terveellisenä.

Ruokaremontin lisäksi tämä tyttö alkaa taas liikkumaan! Ennen kävin salilla monta kertaa viikossa, mutta nyt sekin on jäänyt. Nykyään aikaulut ei ehkä anna periksi niin aktiiviselle salilla käymiselle, mutta pyrin käymään salilla edes pari kertaa viikossa. Lenkkeilykään ei olisi pahitteeksi. 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jaa ja sulla kun on noi hyvä kroppa..

Anni kirjoitti...

Anonyymi: En tiedä mihin viittaat, mutta kuvat mitkä tossa näkyy, esim. bannerin kuva on kesällä otettu. En ole enää samassa kunnossa.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva nähdä lisää kuvia uusista hiuksistasi ja muutenkin asuista. Sain muuten inspiraatiota punaisista hiuksistasi ja uskalsin kokeilla itsekkin. Tämä on yksi lempiblogeistani tällä hetkellä, ehkä myös senkin takia että kosmetologin ura kiinnostaa. ;) Mukavaa joulunodotus aikaa!

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Loistavaa, että joku on saanut inspistä ja rohjennut itsekin värjäämään punaiseksi :) harmi, että punainen hiusväri kuluu tosi nopeasti pois, jos ei käytä jotain "väripesuja" sun muita. Varmasti vielä pari kuvaa saattaa tulla näissä hiuksissa ja sitten mä värjään nämä lämpöisen ruskeiksi :) vaihtelu virkistää! Asukuvia mun pitäis kieltämättä ottaa vähän ahkerammin..täytyykin ryhdistäytyä ton asian kanssa. Ja mukava kuulla, että tykkäät blogistani :)

Ihanaa joulun odotusta myös sinne!