perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kengät, mutta kumman väriset?

Taas mä oon täällä pohtimassa värivaihtoehtoja.. Miten se voi olla niin vaikeaa? :D Törmäsin kivoihin kenkiin nellyn sivuilla, mutta värivaihtoehtoja on kaksi:
Toisaalta noi mustat sopisi useammankin asun kanssa, mutta kyllä noi beigetkin on varsin ihanat! Mitäs TE olette mieltä? Pitää kyllä tehdä tilaus mahdollisimman nopeasti, kun kokoja on vielä jäljellä...

Ps. vastailkaahan sivun oikeassa laidassa olevaan postaus-kyselyyn! Kiitos jo etukäteen ;)

11 kommenttia:

noora eronen kirjoitti...

Kokemuksen aanella sanon, etta ostin noin vuosi-sitten beiget nilkkurit ja luulin et nehan kay loistavasti vaikka minka kanssa. Vaikka korkkarit oli mukavat jalassa ei tullu kaytettya :/. Beige on yllattavan vaikea vari yhdistella. Itse suosin paljon konjakkia, joka taas, yllatys yllatys, menee melkein kaiken kanssa :).

http://funapproachtobeauty.com/

Anni kirjoitti...

Noora: Hyvä tietää! Tosin beiget vois näyttää kivalta perus sinisten farkkujen ja vaikka valkoisen väljän paidan kanssa. Mutta kyllä noita mustia on helpompi yhdistellä eri asujen kanssa! :)

Tiia kirjoitti...

Minusta nuo mustat on kivemmat :)

Elli kirjoitti...

mustat :)

Anni kirjoitti...

Tiia ja Elli: Mustat on kyllä kivat! mutta niin olis beigetkin..äh :D mutta kiitos mielipiteistä! :) voi kyllä olla, että päädyn mustiin..niitä on kuitenkin helpompi yhdistellä eri asujen kanssa.

noora eronen kirjoitti...

Ainiin muuten, mielellani nakisin postauksen noista kiharoistas jotka on sulla muutamissa postauksissa :). Ja ihan yleensa hiusjutuista (esim mita tuotteita kaytat) olisi kiva kuulla.

Tassa on mun hiustenhoito-rutiini ;)
http://funapproachtobeauty.com/2012/03/22/my-haircare-routine/

Anni kirjoitti...

Noora: Kiitos vinkistä! voisin kyllä tehdä postauksen siitä, miten teen kiharat! :) Ja hiustenhoitotuotteista oman postauksensa! Niitä tuotteita kyllä löytyy vaikka kuinka paljon, mutta voisin kerätä omat lempparini :)

Mäpäs käyn tsekkaamassa! Kiitos linkistä :)

Anna kirjoitti...

Aattelin eka sanoo, että mustat, koska ne tosiaan on niin käytännölliset, mutta siis ehdottomasti noi beiget :) oon tässä jo hyvän aikaa ite ettiny jotain kivoja beigejä korkkareita, joten arvaa vaan miksi sulatti mun sydämen :p

Anni kirjoitti...

Anna: Totta, noi beiget on kyllä aivan ihanat! Mä aion jossain vaiheessa ostaa ainakin beiget kiiltonahka -korkkarit, sellaset aika perusmalliset! :) Näyttää tosi kivalta kesän juhlissa..valkoisen mekon kanssa :)

noora eronen kirjoitti...

VOOOOOOOI miten ihana tuo sun uus header :D!!! Tuo keltanen sopii sulle ihan taydellisesti!

Anni kirjoitti...

Noora: haha, oii kiitos! :) mä halusin vaihtaa vähän keväisemmän lookin tähän blogiin :) ja keltanen on ihana väri!