tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kuulumisia

Mulla on vähän kiireitä taas pidellyt, mutta nyt loppuilta onkin täysin vapaa! Tosin mun täytyy viimeistellä yks koulujuttu, eli sinne se vapaa-aika menikin. Oonkohan mä muuten tietoisesti unohtanut ostaa astianpesuainetta nyt kolmeen päivään, ettei tarvis tiskata? :DMä ajattelin mennä pyörähtämään kohta solkussa. Tossa ihan mun talon vieressä on itsepalvelusolkku! Mä en edes muista millon viimeeksi oisin käynyt..ehkäpä kesällä 2011 pari kertaa. Voisi taas muutaman kerran käydä vähän päivettymässä :) 

Loppuviikoksi on taas vaikka mitä ohjelmaa! Torstaina olis ohjelmassa Seiskan synttärit ja perjantaina yhdet toiset juhlat. Täytyy kyllä ihan rauhallisesti ottaa..mulla kun on koulua molempina aamuina. Lauantaina sitten nokka kohti Kotkaa :)

2 kommenttia:

ellamarie kirjoitti...

Moi! Eksyin jotenkin sun blogiin, ja selailtuani vähän aikaa päätin ehdottomasti liittyä lukijaks! :) Erityisesti kiinnostusta herätti sun terveelliset mutta herkullisen näköset kokkailut, ja fiksut herkuttelu-ideat kuten maitorahka+banaani (jota aion tänään kokeilla ennen treeniä ;)). Täytyy myös sanoa että sulla on ispiroiva tyyli, ja kotisikin on tosi viihtyisän näkönen :) Jos joskus et keksi postattavaa, niin pidä mielessä että esim. nuo terveelliset ruokaohjeet kiinnostais varmasti monia! :)

Anni kirjoitti...

ellamarie: Oi kiva kuulla! Kiitoksia paljon! :) Kiva, että joku saa inspistä mun tyylistä, vaikka aika perus se on.. :D Mutta kiitos kommentista, piristit mun päivää ja tervetuloa lukijaksi! :)