maanantai 29. elokuuta 2011

Uusi vaihe elämässä

Tosiaan, mä muutin Kotkasta tänne Helsinkiin reilu viikko sitten, eli tässä on pitänyt sopeutua uuteen paikkaan. Hyvin olen tässäkin ajassa ehtinyt jo kotiutumaan. Meneehän siinä hetki, että oppii elämään täysin uudessa ympäristössä, mutta pikkuhiljaa.. Olenhan mä nyt jonkun verran Helsingissä liikuskellut, mutta oikeastaan vain keskustan lähettyvillä, joten vielä on paljon opittavaa.

Tieto muutosta tuli aika äkkiä, joten asunnon etsimisessä tuli kiire! Tuli sitä pari viikkoa ravattua aika tiuhaan tahtiin asuntonäytöissä ja toivo meinasi jo loppua, mutta sitten löytyikin juuri sopiva city-yksiö minulle, ja vieläpä hyvältä sijainnilta! Asunto ei ensisilmäyksellä kovinkaan viihtyisältä vaikuttanut, mutta vuokraisäntä antoi aika vapaat kädet asunnon suhteen ja nyt olenkin saanut muokattua siitä ihan viihtyisän kodin itselleni.

Yksiössä oli siis vanhat, kuluneet tapetit, jotka saivat lähtöpassit ihan ensikättelyssä. Myös jotkut asunnon pinnat maalattiin uudelleen. Asunnon valintaan vaikutti mm. sen avaruus, sijainti ja tilava vessa (jossa myös siis mahdollisuus pesukoneelle-tämä oli ehdoton kriteeri). Asunnon miinuspuoliksi voisin mainita ainakin vähäisen säilytystilan!

Kuvia ei valitettavasti tulla näkemään blogissani vielä paljoakaan, koska kamerani on Kotkassa.. Ohessa kuitenkin kännykällä otettuja kuvia remontin alkuvaiheesta ja tämänhetkisestä tilanteesta. Asunto on vielä vähän vaiheessa, mutta julkaisen kuvia sitten enemmän, kun asunto on saatu mallilleen.


Ei kommentteja: