maanantai 19. joulukuuta 2011

Monday

Nyt tulee tylsä, lähes kuvaton postaus. Meillä oli tänään kasvohoidon kenraali, joka meni ihan loistavasti. Tosin tehtiin vain perus kasvohoito (pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kasvohieronta ja pari naamiota), ei ollut siis mitään koneita käytössä. Torstaina meillä alkaa joululoma jonka vietän sitten Kotkassa. Meille on vuokrattu jouluaatoksi joen varrelta sellainen ihana talo, jonka pihalta löytyy mm. palju! Mennään sinne suvun voimin viettämään ikimuistoista joulua. Tuskin maltan odottaa!

Huomenna olis tarkoitus käydä joululahjaostoksilla. VIHDOIN! Taas mä jätin lahjojen hankkimisen ihan viimetippaan, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Koulu jatkuu taas 2.1 ja sitten siirrytäänkin hoitolan puolelle, tekemään hoitoja ihan oikeille asiakkaille. Jännittää!

Söin juuri ruoaksi keitettyjä kananmunia ja vihanneksia, jälkiruoaksi marjarahkaa.

Tänään on mun virallinen tv-päivä, eli siihen kuuluu Salkkarit, Huippumalli haussa, Täydelliset naiset (harmi vaan että tauolla..mutta tuleehan sieltä Pretty Woman!) ja Californication x2! Huomenna tulee muuten uusi, viimeviikolla alkanut sarja Lemmenkipeät (Love Bites), joka on ihan mahtava! Kannattaa katsoa :)
Nyt alan väsäilemään jalkahoidon kotitenttiä! Huomenna taas vähän mielenkiintoisempaa postausta :)


-Anni

2 kommenttia:

Elenna-h kirjoitti...

Hah, mullakin on tänään virallinen tv-päivä! :D

Viime viikolla tuli vahingossa katsottua tuo Lemmenkipeät -sarjan avausjakso ja hyvä kun muistutit siitä, vois huomenna jatkaa sarjan seuraamista. :)

Anni kirjoitti...

Elenna-h: Joo maanantaina tulee niin hyviä ohjelmia! :) Kannattaa kyllä jatkaa sarjan seuraamista, ihan mahtava :D