torstai 29. joulukuuta 2011

Uutta hiuksiin

Kävinpä eilen käyttämässä yhden joululahjani, eli sadan euron lahjakortin Hairstoreen. Piti oikein kunnolla miettiä, menenkö sinne värjyttämään/leikkauttamaan hiukseni, mutta koska osaan itsekin ne tehdä, niin ostin nyt sitten tuotteita sadan euron edestä :) Nyt onkin taas hetkeksi lempparituotteitani, eli nämä lähti mukaan:


Pari Tigin Hard Head -hiuslakkaa. Tuotteessa on tosi hyvä pito! Tilanteisiin, jotka vaatii hiuslakalta vähän enemmän (eli esimerkiksi baari-iltojen luottotuote).


Pari Tigin Masterpiece -lakkaa. Joitakin lakan haju voi ällöttää, mutta itse pidän siitä! Tämäkin lakka antaa tukea, muttei ole mielestäni niin voimakas kuin edellinen. Antaa kivasti kiiltoa hiuksiin!

Noilla kahdella lakalla oli tarjous, eli kaksi tuotetta sai melkeinpä yhden tuotteen hinnalla! Myös nämä lähti mukaan:


Eli Tigin Superstar -sarjan föönausneste, joka suojaa kuumuudelta samalla tuuheuttaen hiuksia, sekä volyymia ja runsautta tuova Queen for a day -suihke. Molemmissa on ihana sitrushedelmien tuoksu :)

Ja ettei ostokset olisi liian Tigipainotteisia, ostin lisäksi vielä muutaman Swartzkopfin tuotteen:


Väriä suojaava shamppoo ja hoitoaine!


Sekä hiuksia kosteuttava suihke!

Kaikki tuotteet on mulle siis ennestään tuttuja ja suurin osa luottotuotteitani. Ajattelin pelata varman päälle ostoksien kanssa, ettei tulisi pettymyksiä.


Erittäin tarpeellinen joululahja siis. Nyt pärjään taas hetken näillä :)

-Anni

2 kommenttia:

Irina kirjoitti...

paljon noi Tigin lakat maksaa kpl?

Anni kirjoitti...

Irina: Normaalisti maksaa noin. 19-24 euroa. Toivottavasti en nyt muista ihan väärin :D Netistä luulis saavan vähän halvemmalla :)