torstai 8. joulukuuta 2011

Viikonloppu edessä!

Huh, miten nopeesti tääkin viikko meni. Pidennetyn viikonlopun takia mä oon ollu tänään ihan tiistaissa. Sitten järkytyksekseni tajusin, että huomennahan on jo perjantai! Noh, kelpaa mulle :)

Mulla on uusi luottotuote, nimittäin tämä:Kyseessä siis Cliniquen itseruskettava voide kasvoille. Kuivuu tosi nopeasti ja antaa hyvän sävyn! Oon käyttänyt tuotetta vasta muutaman kerran, mutta (luonnollinen) päivetys näkyy jo selvästi. Tuote ei myöskään "peseydy" pois kun seuraavan kerran puhdistaa naaman, kuten edelliset käyttämäni tuotteet.

Eräs lukija kysyi millä olen tehnyt tämän postauksen hiukset. Kyseiset kiharat on väännetty tällä:Eli Remingtonin kihartimella. Ennen käytin pelkästään lämpörullia, mutta kun ton hankin, lämpörullat sai jäädä! Tolla on tosi nopea tehdä näyttävät kiharat ja ainakin mulla tulos säilyy ilman lakkaakin todella pitkään. Lisäksi tossa on säädettävä lämpö. 

Mulla on myös uudet, ihanan lämpöiset untuvatossut:


Tämän päivän ruoka-annos eli jauhelihaa tomaatti-chili -kastikkeella lisukkeiden kera:


Tuli tällä viikolla käytyä kiinalaisessakin. Mä oon ihan hulluna kiinalaiseen ruokaan!

 
Ostin kulmien ja ripsien värjäys-tarvikkeet itselleni, eli kaverit jotka tätä blogia lukee, vihjaiskaa jos tarvitte värjäyksiä! ;) Nyt mä alan siivoilemaan ja loppuillaksi asetun pitkästä aikaa tv:n ääreen.

-Anni

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi voide kuulostaa hyvältä, voisi melkein ehkä kokeilla! mistä tota saa hommattua? on tullut kans käytettyä kaikenmoisia päivettäviä voiteita kasvoille, mutta ongelma niis on just ollut se että se päivetys ei kestä montaakaan pesua :D

Anonyymi kirjoitti...

Voisin itsekki kokeilla kyseistä itseruskettavaa, tarttisin nimittäin jotain "vahvemmin" ruskettavaa, kun toi mitä käytän kesäsin antaa niin pienen sävyn vaan, ruskettuneen ihon kans tosi hyvä mutta näin talvisin turhan pieni päivetys tulee :) Mistä liikkeistä kyseistä tuotetta saa?

- Milla

Anni kirjoitti...

Anonyymi ja Milla: joo, mullakin on aikasemmat olleet vähän liian vaaleita ja lähteeneet pois nopeasti :) itse ostin ton Sokokselta ja hintaa taisi olla n.27 euroa, mutta eiköhän sitä saa muistakin kaupoista missä myydään cliniquen tuotteita :)

Anonyymi kirjoitti...

melko hintava.. mutta taitaa olla kuitenkin ihan sen arvoinen? käytätkö tuota aamuin vai illoin vai miten? täytyypä käydä katsomassa jos tuollaisen kävisi vaikka nappaamassa :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Onhan se vähän joo, mutta onhan ne kaikki Cliniquen tuotteet. Tosin laadun kyllä huomaa :) käytän tuotetta yleensä vain iltaisin

N kirjoitti...

Tosi kiva blogi sulla ja kaunis olet! Ja mullakin on toi Remingtonin kiharrin, se on kyllä ihan paras:)

Anni kirjoitti...

N: kiitos paljon! joo kyseinen kiharrin on kyllä ehdoton ykkönen :)