perjantai 24. helmikuuta 2012

Risteily!

Noniin, nyt on kotiin saavuttu! Mä nimittäin menin reippaana tyttönä vielä pariksi tunniksi kouluun (meillä on siis iltaviikko). Sitten vähän risteilykuvia:


Mä ja "kämppikseni" Jonna matkalla laivan buffetiin! Jonna oli koko kiertueen ajan mun huonekaverina ja nyt myös hyttikaverina :) Varsinaisista bilevaatteista ei tullut sitten otettua kuvaa..eikä oikeastaan koko illastakaan. Hauskaa kuitenkin oli ja meillä oli huikea porukka!
Meidän piti mennä aamulla kiertelemään Tallinnan kauppoja, mutta ei millään jaksettukaan lähteä. Ajankohta oli muutenkin tosi aikainen! Näin ne suunnitelmat vain muuttuu :D Kun vihdoin selvittiin aamupalalle, kierreltiin samalla vähän laivan kauppoja ja kyllähän sieltäkin jotain löytyi:Ihanat Snö:n korvitset!Kesäksi ihana kynsilakka! Näyttää varmasti upealta ruskettuneen ihon kaverina :) Kuva vähän hämää, sävy on siis tosi vaaleankeltainen.

Tää ei tainnut tulla yllätyksenä? :D 

Tässä sitten tämän päivän ruokakuvat. Meidän ruokaliput oli arvoltaan 26 euroa, joten mentiinkin sitten tilaamaan härän sisäfilepihvit! Normaalisti kun juhlimisen jälkeen maistuu pizza ;)


Että sellasta! Hauska reissu oli ja mielelläni lähden uudestaankin :) Harmi, ettei kuvia tullut nyt otettua enempää, vaikka ihan tarkoituksella otin kamerankin mukaan!


Nyt suihkun kautta sänkyyn! Mulla on nimittäin huomenna lauantai-vuoro koulussa. Meillä on siis hoitola auki myös lauantaisin. Sitten loppupäiväksi onkin varsin mukavaa ohjelmaa tiedossa.. :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

-Anni

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ostanut noin coolit arskat? :)

Tiia kirjoitti...

Todella suloiset nuo korvikset :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän teistä saa lukea torstaina Seiskasta?:D

T: Kalle

Anni kirjoitti...

Anonyymi: ne on mangosta! Ostin vuosia sitten :D

Tiia: niin on! :)

Kalle: haha, no tuskin mitään pahaa ainakaan! Jos nyt jotain edes lukee.. :) kyllähän sä tiedät että meidän porukka osaa käyttäytyä! :D

noora eronen kirjoitti...

Oot tosi natti kun hymyilet :)!!! Lisaa hymy-kuvia!

Anni kirjoitti...

Noora: kiitos paljon! eiköhän hymykuvia ole tulossa lisää :)