tiistai 21. helmikuuta 2012

Uusia juttuja

Noniin, viikonloppu taas ohi! Se oli taas hieman juhlapainotteinen, koska lauantaina suuntasin Kouvolaan kaverin tupareihin. Voin kertoa ettei Kouvola kyllä kovin ihmeellinen bilemesta ollut, mutta onneksi sentään seura oli hyvää! Harmi, ettei tullut otettua kuviakaan..  Kyllähän tää aika juhlimiseksi menee, koska torstaina olis lähtö risteilylle! Tarkoitus oli kyllä ottaa ihan rauhallisesti :)

Viikonloppuna tuli pyörähdettyä hieman kaupoillakin! Tällaisia juttuja löytyi:


Se paljon puhuttu BB-voide! Olihan se ostettava itsellekin testattavaksi ;)

Goshin kulmaväripaletti.


Jimmy Choon hajuvesi. Tätä mä oon himoinnut jo pitkään ja nyt vihdoin kiikutin sen kassalle!


Oranssi paitis h&m! Paita on ihanan ohutta materiaalia.
Raitamekko vyöllä, Vilasta. Mä oon keväisin raitavaatteiden suurkuluttaja :D Voi olla, että raitavaatteiden ohessa päälleni eksyy paljon kirkkaita värejä.. yleensä kun mun asukokonaisuudet tuntuu olevan aika hillittyjä väreiltään..mustaa, valkoista ja muita vaaleita sävyjä!


Todella piristävää, että kaupat alkavat olemaan jo pullollaan kevätvaatteita, ja todella ihania sellaisia! Voisinkin jossakin vaiheessa tehdä jonkun kevät/kesävaate -kollaasin haluamistani jutuista :)

Kävin myös järjestelemässä kirppispöytää ja viemässä sinne lisää juttuja myytäväksi. Tuli sitten samalla katsottua, löytyykö sieltä itselle mitään. Noh, löytyihän sieltä:


Nimittäin Friis&Companyn laukku. Tää näyttää olevan ihan käyttömätön yksilö ja hintaa sillä oli vaivaiset 12 euroa!


Ja perus Ginan paitis 2 euroa!

Pääsin viikonloppuna herkuttelemaan myös näillä:


Nams!

Tänään tulee taas sarja, joka on noussut hetkessä mun yhdeksi suosikiksi, vaikka vasta muutama jakso on tullut. Nimittäin Helsingin herra! Suomalaiseksi sarjaksi ihan mahtava, kannattaa katsoa. Nyt mä alan tekemään aamupalaa itselleni ja sitten suihkun kautta kouluun! Hauskaa tiistaipäivää :)

-Anni

8 kommenttia:

ellala kirjoitti...

miltä toi goshin kulmaväripaletti on tuntunu ? haluisin itekki kokeilla sitä :))

Anni kirjoitti...

ellala: Mä oon vaan kerran ehtinyt kokeilemaan, mutta ihan toimivalta vaikutti! Väri vois kyllä tarttua vähän paremmin :)

Anonyymi kirjoitti...

meikkipostaus? :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Voisin tällä viikolla tehdä! :)

Anonyymi kirjoitti...

tee postaus kosmetologiksi opiskelusta?

Anni kirjoitti...

Mulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa tehdä joku kosmetologi-aiheinen postaus. Voisin kyllä tehdä opiskeluun liittyvän postauksen tässä lähiaikoina :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka peittävää tuo BB voide on, osaatko sanoa miten peittää arvet ja punaisuuden?:)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Se ei ole yhtä peittävää kun varsinainen peitevoide tai meikkivoide. Pientä punaisuutta häivyttää kyllä, mutta toi on tosi "kevyttä" kuitenkin :)