lauantai 11. helmikuuta 2012

Vihdoin!

Mä en ole päässytkään päivittelemään blogiani, koska nettini on temppuillut nyt koko viikon! Onneksi nyt toimii taas :)

Tää viikko on ollut aika kiireinen! Koulussa mulla on ollut iltavuoroa ja vielä koulun jälkeenkin on ollut kaikenlaista ohjelmaa, eli aika pitkiä päiviä on ollut. Tosin ei mulla ole mitään valittamista, tää on ollut tosi hieno viikko!

Keskiviikkona meillä oli eräs coctail-tilaisuus, jonne ei valitettavasti koko kymmenikkö päässyt tulemaan, mutta oli meitä sentään kahdeksan tyttöä paikalla! Ilta oli siis aika Brasilia-painotteinen, eli ruokakin oli sen mukaista.


Sitten torstaina mentiin Memphisin 3-vuotis synttäreille. Se oli siis yksityistilaisuus ja vieraina paljon tuttuja naamoja :) Illan musiikkipuolen hoiti Cheek!


 Tässä vielä muutamia kiertueelta saamiani juttuja: (esittelen muut myöhemmin, näistä olin nyt vain ehtinyt ottaa kuvan!)


Tampereella mentiin tapaamaan Jutta Gustafsbergiä, jolta saatiin isot kassilliset proteiinipatukoita, sekä tota jauhetta!

Saatiin myös erilaisia sukkahousuja ja sukkahousuille tarkoitetut pesunesteet:


 Luhdalta saatiin myös paljon kaikenlaista: (pari Luhdan juttua esittelen myöhemmin)


Paita Luhdalta:


Sunny's -liikkeestä pipo ja sormikkaat ihanilla timanteilla!
 Tässä vielä kuvaa Luhdan ulkoiluasuista! Itse sain siis tuon valkoisen, vaikka himoitsin kyllä tota pinkkiäkin :D
Nyt mä alan meikkailemaan ja tarkoitus oli lähteä vähän kaupungille.. :) Palataan!


-Anni

2 kommenttia:

Nina Janika kirjoitti...

Hei onko toi proteiini/palautusjuoma ollut hyvää? Mun pitäis ostaa ja oon miettinyt just tuota. Ei varmaan yhtään houkuttele tuo pinkki sävy... ;)

Anni kirjoitti...

Nina Janika: On se ollut ihan hyvää! Vaikken ole kun pari kertaa sitä ehtinyt testailemaan :) Haha, tietty toi värikin pelkästään houkuttelee ostamaan..