keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Täällä ollaan taas!

Ihan ensimmäiseksi pahoittelen n. kolmen viikon blogitaukoa. Muutama tarkkasilmäinen lukija huomasikin, että tuttu naama löytyy Miss Suomi -finalisteista. Vaikkei voittoa tullut, niin aivan mahtava reissu oli! Painotin jo kisan alussa, että mulle oli jo voitto se, että pääsin finaalikymmenikköön.

Monen viikon kiertue oli ihan mahtava! Kiertueen aikana pääsi kokemaan sellaisia asioita, joita ei ollut koskaan ennen päässyt kokemaan, mm. koiravaljakko ja moottorikelkalla ajo! Viikot menivät todella nopeasti ja meidän porukkaan kiintyi niin paljon, että haikein mielin joutui lähtemään kotiin.

Tässä nyt hieman kuvamatieriaalia kiertueesta:
Finalistien julkistamispäivä!


Jonna ja Minä. Jonnaan tutustuin parhaiten, koska oltiin kämppiksiä koko kiertueen ajan :)



Jännä semifinaali-päivä! Tässä vaiheessa ei ollut vielä tietoa finaalipaikasta. Tyttöjä oli yhteensä 26, joista pääsi jatkoon 12. Seuraavana päivänä tippui vielä kaksi ja loput kymmenen julkistettiin finalisteiksi :)


Tosiaan, mediassa oleminen oli ihan uutta mulle, ja menikin hetki tottua siihen, että oma kuva ja nimi on lehdissä. Jotkut finalistit media nosti esille heti alussa. Mä olin yksi niistä.


Ennakkosuosikeissa taisin olla koko kisan aikana, mikä tietysti antoi tsemppiä :)


Meillä oli Hunksien kanssa yhteinen show, jota esitettiin eri puolella Suomea, aina Suomulla asti.






Kiertueen aikana käytiin myös äänestämässä!




Saatiin sponsoreilta myös aivan älyttömästi kaikkia ihania vaatteita, kenkiä, jne! Voisin myöhemmin esitellä ne ihan erillisessä postauksessa :)




Käytiin myös risteilemässä Viking xprs -laivalla ja vedettiin iltashow!






Olihan matkanvarrella vähän actioniakin, kun limusiinimme juuttui lumeen :D











Kiertueen aikana tuli jaettua nimmareitakin! Hämeenlinnassa eräs tyttö tuli tunnustautumaan blogini lukijaksi. Olin ihan otettu! Terkkuja sinne :)


Jännittävä finaalipäivä..




Kiertue oli aikamoinen lihotusleiri, tuli nimittäin syötyä sellaista, mitä ei normaalisti tule kotona syötyä juuri ollenkaan. Mainittakoon tässä vaikka vaalea leipä, pasta, jne. Kiertueen loppuvaiheessa meille oli muutenkin ainakin kaksi lämmintä ruokaa, sekä pitkille ajomatkoille ostettiin tietenkin isot karkkipussit! Noh, oma valintahan se oli.. :D


Limusiinilla matkustaessa aika kului todella nopeasti. 15 tunnin ajomatkakin meni ihan hujauksessa, koska katsottiin ihan mahtavia elokuvia ja sarjoja matkan aikana. Meillä oli muutenkin sellainen porukka kyydissä, että juttua ja huumoria riitti mielin määrin.


Yöunet jäivät usein vähiin. Meillä saattoi olla yöshow, jolloin päästiin kahden aikoihin nukkumaan ja aamulla kuudelta meikki ja siitä kuvauksiin. Silmäpussit olivatkin välillä sellaista kokoluokkaa, että hyvä jos sai silmänsä auki :D Mutta vaikka välillä väsymys painoi, nautin kiertueesta ihan joka sekunti! 


Olis vielä vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa ja kuvia, mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi. Nyt on taas pikkuhiljaa totuteltava arkeen, vaikka se tuleekin olemaan hyvin vaikeaa! 

Kyllästyin kiertueen aikana mun melkein mustaan hiustenväriin ja tänään kävinkin kampaajalla vähän muokkaamassa sävyä ;) Kuvaa tulee myöhemmin!


-Anni

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en ymmärrä mikset voittanu koska oot selvästi kaunein noista! :D

Anni kirjoitti...

Anonyymi: kyllä mun seurassa oli varsin upeita kaunottaria! :)mm. Tämä voittaja Sara :)

Janita kirjoitti...

ihana blogi sulla ja olit mun suosikki noista finalisteista!:):) huomasin sen sun laittaman kommentin aika myöhää nimittäi vasta nytte:D mut kuitenki toooosi helmi ko olit käyny kommentoimassa mun malli kuvaa ja sanoit et oon nätti ko ite olit tos miss-suomi 2012 jutussa! kiiitoos oon tosi otettu!:)

Anni kirjoitti...

Janita: Oi kiitos, ihana kuulla! :)

Anonyymi kirjoitti...

ite en seurannu yhtää kisoja ja voittajanki tsekkasin vaa lööpistä ja unohin jo olankohautuksen jälkee

näteimpiä olit kyllä!

Anni kirjoitti...

Anonyymi: kiitos:) enpä mäkään aikasemmin sen pahemmin kisoja oo seurannut, ainakaan lähivuosina.

Melissa kirjoitti...

APUA tuli iha yllätyksenä et luen Miss SUomi finalistin blogiA !!!! : O olit mun ehdoton suosikki ja en tunnistanu suo täältä blogin puolelta : o mut ihan sairaan upea blogi ja itsekin kirjoittaja ! (: Oli varmastimahtava kokoemus (:

Anni kirjoitti...

Melissa: Oi ihanaa, kiitos!! :) kyllä oli mahtava kokemus. Joo mäkään en kyllä kisan aikana useinkaan tunnistanu itseäni peilistä, koska itse meikkaan eri tavalla :)

Tuuli kirjoitti...

Jee terkkuja takas !! Olit tosi kiva ja ystävällinen ku nähtiin ! Oisit kyllä ton missivoiton ansainnu:)

Anni kirjoitti...

Tuuli: Kiitos, kiva että oot sitä mieltä! :)voitto oli että pääsi 800 hakijan joukosta tohon kymmenikköön ;)Säkin vaikutit tosi mukavalta! Mä olin vaa niin häkeltynyt siitä, että joku tulee sanomaan että lukee mun blogia :D

Tuuli kirjoitti...

Haha, mä taas ajattelin et monet on tullu sanomaan sulle siitä:D Tästä sun blogista on muuten tullu yks mun suosikeista, oon ihan alusta asti seuraillu :)!

Anni kirjoitti...

Tuuli: Sä olit ihan eka ja ainakin toistaiseksi ainut joka on tullu sanomaan :D oi kiva kuulla että tykkäät :) nyt alkaa tulemaan taas postauksia, kun kiertue on ohi :)

Tuuli kirjoitti...

JOO ootan etenkin tota postausta noista kaikista vaatteista ja kengistä!:D

Anni kirjoitti...

Tuuli: Joo, sellainen on tulossa varmasti ihan lähipäivinä :)

Nelli kirjoitti...

Voiei tosi noloa, en ollut seurannut koko missikisoja enkä ollut tajunnut sun olevan edes siellä!! Jotenkin oon onnistunu välttymään noilta lööpeiltäkin :D Mutta näin jälkeenpäin kun kattelee noita tyttöjä niin oot kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista :) Ei mikään ihme että oot ennakkosuosikki ollut! Mutta varmasti toi oli unohtumaton kokemus olla mukana :)

Anni kirjoitti...

Nelli: Eipä kovin moni muukaan ollut tajunnut että oon kisassa mukana ja monessa kuvassa en edes näytä itseltäni :D Mutta kiitos, kiva kuulla :) Kyllä oli aivan mahtava kokemus ja olisin voinut jatkaa kiertuetta vielä vaikka kuinka pitkään.. noh, hyvät muistot jäi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon nähnyt ton Hämeenlinnan kauppakeskuksessa otetun kuvan jossakin aikaisemmin. En vaan yhtään muista missä:D

Terkuin,
Kalle

Anni kirjoitti...

Kalle: hmm.. kumma juttu, missähän? :D ettei vaan olis maikkarin sivuilta..

Nina / Nina Janika kirjoitti...

Mä jo luulin et olit poistanut tän blogin, mut kai mä sit olin katsonut väärin! :o Edelleen oon sitä mieltä, että sun olis pitänyt sijoittua. Aika hurjaa kuinka hyvään kuntoon sä oot sun kropan treenannut. Ois kiva kuulla joskus siitä enemmän! :)

Anni kirjoitti...

Nina: Ei tää oo kadonnu minnekkään :D Noo mä lähin kisaan sillä asenteella että kärkikymmenikkö on jo voitto, tosin olishan se ollu mukava sijoittuakkin :) Voisin kyllä tehdä siitä ihan oman postauksen jossain vaiheessa! :)

Anonyymi kirjoitti...

toi sarahan oli ihan kauheen näkönen suhun verrattuna! oot upee :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos :) Mutta kyllä Sara on todella kaunis tyttö!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Anni :)

Löysin sattumalta sun blogin bloglovinin kautta.

Tää on aika jännä juttu, nimittäin olin itsekkin MS-castingissä sillon joulukuun alussa mutten kyllä päässyt jatkoon..
Mutta sinä olit kyllä yksi kauneummista, ja sulla on kyllä tosi hyvä vartalo ja oot niin kaunis. Olisin toivonut sulle voittoa ennemmin! :) Olisit ollut niin täydellinen miss suomi 2012, sanon minä!!

Harmittaa kyllä kun en itse päässyt edes 25 parhaan joukkoon.. olisi ollut niin kivaa olla kiertueella mukana jne. :) Mutta ajattelin pyrkiä uudelleen.

Mutta mäkin opiskelen itseasiassa kosmetologiksi. Ja etsin juuri kauneus-painotetteisia blogeja ja sattumalta löysinkin itseni täältä lukemassa sun postauksia :)

Liityin lukijaksi koska kirjotat tosi selkeesti kivojen kuvien kera :)

♥:Lara

Anni kirjoitti...

Lara: Kuinkas sattukaan! Voi olla että taidan muistaakkin sut! Senkun haet rohkeasti vain uudestaan mukaan, suosittelen lämpimästi :) Ja kiva kuulla että oot tota mieltä. Tosin mä lähdin kisaan mukaan sillä asenteella, että kunhan pääsen kymmenen joukkoon ja että pääsen kokemaan sen kaiken :) Tosin olishan se ollut kiva sijoittuakin!

Mustakin toi finaalipaikka tuntui todella etäiseltä casting-vaiheessa ja yllätyin positiivisesti, että pääsin mukaan kisaan - ihan ensiyrittämällä!

Mutta hae ihmeessä uudestaan kisaan, sähän oot tosi kauniskin :) Ja muista olla hyvällä tavalla itsevarma!

Ai meillä on sama alakin! haha :)Tervetuloa vaan lukijaksi, mä kävin tsekkaamassa myös sun blogin ja tosi kivalta vaikutti. Alan siis lueskelemaan sitä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tsempistä, oot kyllä niin ihana ihminen kun olet noin positiivinen ja jalat-maassa tyyppinen! :)

Joo itsevarmuutta sinne pitää vielä hakea, olin kyllä vähän hukassa sillon siellä castingissä ja haastattelukin meni ihan penkin alle kun olin niin hermona :D

Ajattelitko sä pyrkiä uudelleen ens vuonna? :)

Anni kirjoitti...

Lara: Kiva kuulla! :) Jalat on ja pysyy maassa, haha :D

Se casting oli varmasti jokaiselle tosi jännittävä juttu. Muistan ku mullaki tärisi jalat haastattelun aikana, mutta se lähinnä huvitti tuomareita eli jännitys muuttu eduksi :D

Täytyy olla vaa mahdollisimman oma rento itsensä niiden edessä. Ja tietty sanavalmis :)Tärkeämpää ei ole mitä niiden kysymyksiin vastaa, vaan MITEN niihin vastaa ja miten suhtautuu.

Tuskin mä enää haen koska oon päässy jo kokemaan ton. Pääsin siis tavoitteeseeni :D

Anna kirjoitti...

Olit kyllä ehdottomasti yks kauneimmista finalisteista! ekassa castingissakin olin itsekin mukana niin sieltä asti olin kyllä sitä mieltä :)

Kehuja sain itse kyllä kovasti tuomareilta, mutta ikää oli hiukan liian vähän vielä siinä vaiheessa (18v) niin nyt ensi kerralla uus yritys :)

Jään ehdottomasti seurailemaan sun blogia!

Anni kirjoitti...

Anna: Oi kiitoksia, ihana kuulla! Sulla on vielä monta vuotta aikaa osallistua, hae ihmeessä ensivuonna uudestaan mukaan! :) Mä kävin kans selailemassa sun blogia, tosi kivalta vaikutti eli alan seurailemaan! :)