maanantai 10. lokakuuta 2011

Maanantaita

Moikka ja hyvää alkuviikkoa kaikille!

Mä en viikonloppuna ehtinyt missään välissä kirjoittelemaan, mutta kerron nyt ihan lyhyesti mitä tuli tehtyä. Perjantaina suuntasin siis Kotkaan ja siellä tulikin oltua koko viikonloppu. Itseasiassa vasta tänään aamulla tulin takaisin Helsinkiin. 

Perjantai meni rauhallisesti hyvässä seurassa ja mm. playstation movea pelaillessa! Tuli tehtyä myös pitkästä aikaa itse salaattia, elikkä tällaista:


Salaattiin tuli siis:
-tomaatti-chili -pastaa
-tomaattia
-kurkkua
-krutonkeja
-erilaisia pähkinöitä
-vihreää pestoa
-broilerisuikaleita
-parmesan-juustoa

Lauantaina lähdettiin sitten hieman viihteen puolelle! Kotkan seurahuone on pistetty kokonaan uusiksi ja mentiinkin katsomaan, että miltä näyttää ja yllätyinkin ihan positiivisesti :) Asukuvia enkä muitakaan kuvia tajunnut ottaa illasta, mutta ihan hauska ilta oli kuitenkin!

Sunnuntai meni tosi rennosti tv:n ja erilaisten ruokien ja herkkujen parissa. Mainittakoon tässä, että viikot yritän syödä mahdollisimman terveellisesti, mutta kun viikonloppu koittaa, homma karkaa ihan täysin käsistä! Itsekurin kasvatus voisi olla tarpeen..

Tänään aamulla tosiaan saavuin tänne Helsinkiin ja siitä suoraan kouluun.. Koulun jälkeen poikkesin nopeasti Sokoksella ja sieltä tarttui mukaan nämä:

Ensisijaisesti siis ruskeille hiuksille tarkoitetut tuotteet, mutta tuoksu on niin mahtava, ettei näitä voi olla käyttämättä!

Ja IsaDoran Pump'n Plump -huulikiilto. Mun luottotuotteeni on jo pitkään ollut Diorin Lip maximazer, mutta ajattelin kokeilla vaihteeksi jotain uutta. Tästä tuotteesta sanotaan: "Pump ’n Plump Lip Gloss XXL -huulikiilto sisältää runsaan määrän mikro-kollageenia, joka antaa huulille välittömästi pulleutta ja upean ulkonäön – ärsyttämättä. Se täyttää huulien hienoja juonteita saaden huulet näyttämään täyteläisimmiltä. Sopii käytettäväksi yksinään tai pohjusteena. Parhaimman lopputuloksen saat kun odotat hetken ennen toisen huulimeikin laittamista. Säännöllinen Pump ’n Plump XXL:n käyttö tehostaa vaikutusta". 

 Äsken jo vähän testailin, mutta täytyy sanoa, että petyin hieman. Luulin, että tästä tulee myös semmoinen ihanan kihelmöivä tunne huulille, kuten Diorin omasta, mutta ei! Kiilto ei myöskään anna mitää väriä huulille, vaikka niin voisi luulla. Noh, ehkä mä vielä opin tykkäämään tästäkin...tosin kyllä uusi Diorin huulikiiltokin täytyy käydä ostamassa, oon kielämättä vähän koukussa siihen :DNyt mä alan tekemään ruokaa ja sen jälkeen lueskelemaan keskiviikkoiseen kemian tenttiin!

-Anni

2 kommenttia:

sussu kirjoitti...

Sulle ois haaste mun blogissa :)

Tää oli kiva postaus, salaatti vaikuttaa hyvältä!

Anni kirjoitti...

sussu: Kiitos haasteesta, voisinkin toteuttaa sen huomenna!

Kiva että tykkäsit! kyllä se salaatti maistuikin hyvältä :D