maanantai 3. lokakuuta 2011

Weekend

Perjantaina mä suuntasin taas Kotkaan. Viikonloppu menikin lähes kokonaan sairastellessa, mutta kyllä mä muutakin ehdin puuhailla :) Perjantai meni rauhallisesti näissä merkeissä:


Kevyempi versio valkovenäläisestä, eli pelkkää maitoa ja kahvilikööriä :)

Kyseiset kasvonaamiot eivät olleet siis mua varten, vaan tein aikani kuluksi kasvohoidon eräälle uhkarohkealle ja ennakkoluulottomalle miehelle ja erittäin hyvää jälkeä tulikin :)

Hoitoon kuului siis pintapuhdistus, kuorinta, lämpökompressi, kasvohieronta ja naamio. Lämpökompressi oli periaatteessa turha, koska ei tehty mekaanista puhdistusta, eli ei alettu poistelemaan mustapäitä komedoraudalla tai mitään.

Lauantaikin meni ihan rennoissa merkeissä. Päivällä tuli kierreltyä vähän kauppoja ja kävin sukulaisilla syömässä. Kauppareissulta mukaan tarttui nämä:

Kiilakorkoiset mokkasaappaat (kuvaushetkellä näköjään ei niin puhtaat:D) Zatzasta.

Syossin musta hiusväri

Nivean Extreme Resist 24h-meikkivoide, sävy 07 Caramel (en ois muuten ostanu, mutta maksoi vain 5euroa). 

Sama juttu tän Nivean Volume Shine Laquen (sävy 91 Satin) kanssa, maksoi vain 3 euroa.

Mavalan kynsilakka, sävy 161 Moon Grey. Onkohan kyseinen sävy joku uutuus? Itse en ole ainakaan ennen tähän törmännyt. Kivalta näyttää kuitenkin!

Illalla sitten herkuttelua Pizzan ja valkkarin kanssa.

Ja tämän leffan parissa. 

Sunnuntai menikin sitten siellä Expert Expo -tapahtumassa, kun olo oli jo vähän parempi. Eli aamulla suoraan Helsinkiin ja työpäivä siellä loppui kuuden aikoihin. Jalat oli illalla ihan älyttömän kipeät, eli tuli tehtyä aika huono kenkävalinta kyseiseen hommaan (edes vaihtokengät olis pitäny ottaa mukaan)! Mutta mukava päivä oli kaikinpuolin ja sain vielä "asiakkaalta" kiitosviestin hyvin hoidetusta työstä. 

Nyt mä alan siivoilemaan (kuten eilisessä videopostauksessa mainitsinkin) ja sen jälkeen lueskelen huomiseen anatomian tenttiin..plaah!-Anni

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vaikuttaa todella kivalta tää sun blogi!sitä vaan mietiskelen et miten sulla on rahaa noihin kaikkiin juttuihin? :D

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Siis mitä tarkoitat? varaa ostoksiin vai? :D kyllähän mä opiskelen yksityiskoulussa eikä välttämättä "köyhänä" opiskelijana ole aina kaikkeen varaa, mut töitä tulee tehtyä toisinaan niin on vähän ylimääräistäkin rahaa! Enkä mä mielestäni mitenkään ylettömästi edes shoppaile, kaikkea pientä kuten muutki tässä tilanteessa olevat.

Anni kirjoitti...

Mutta kiva että tykkäät blogista! :)