tiistai 11. lokakuuta 2011

Ruokaa ja rentoutumista

Pakko sanoa, että nyt mulla on tosi rento olo. Meillä oli tänään koulussa siis kokovartalohierontaa! Aamulla mä hieroin mun parin ja sitten iltapäivästä pääsin itse nauttimaan rentouttavasta hieronnasta :) Siinä hierottiin siis koko jalat, vatsa, kädet, selkä ja dekoltee. Hieronta kokonaisuudessaan kestää n. 1,5 tuntia, mutta meillä meni harjoitellessa varmaan se 2 tuntia/henkilö!


Kosmetologien hieronta on enimmäkseen rentouttavaa, eli jos selkä on ihan totaalisen jumissa, kannattaa kääntyä varsinaisen hierojan puolelle. Tosin kyllä tuossa pahimmat niskakivut lähtikin :)
Koulusta kotiin päästyäni tein ruokaa:


Päivän menu siis possua juustoisessa pippuri-kerma -kastikkeessa raikkaan salaatin kera. Täytyy sanoa, että nyt onnistuin kyllä erittäin hyvin ton ruoan kanssa :) nam! Jälkiruokana söin maitorahkaa marjoilla.

Kirjoitin joku aika sitten siitä, kun meillä oli koulussa sen toisen hoitolassamme käytettävän tuoteryhmän tuotekoulutus, niin tänään saatiin pienet lahjat koulutukseen osallistumisesta. Elikkäs tällaiset:


Mulle jäi ainakin tosi hyvä kuva kyseisestä tuotesarjasta. Tuotekirjassa kyseisestä sarjasta sanotaan mm. näin: "Kaikki tuotteet edustavat kehittynyttä bioteknologista osaamista ja raaka-aineet ovat biologista alkuperää. Niiden teho on testattu ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa. Edelleen käytetään myös suoraan luonnosta peräisin olevia raaka-aineita kuten puhtaita kasviöljyjä ja kasviuutteita. Kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti valvotuissa olosuhteissa. Tuotteita ei testata eläinkokein".

Tämä saamani tuote on siis kuorinta-aine, josta sanotaan näin:
"Kasvokuorinta kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Kuorii ja kirkastaa ihoa hellävaraisesti, sopii jopa huulille. Pehmeä ja raikas geelimäinen koostumus."

Tuotten vaikuttavia aineita on mm:
-Kurkku-uute: virkistää ja napakoittaa ihoa
-Kvartsipuuteri: tehostaa kuorivaa vaikutusta
-Intian bambu-uute: kuorii hellävaraisesti
-Polyetyleerirakeita: parantaa kuorinnan tehoa
-Lakritsiuute: rauhoittaa

Täytyykin siis tänään testailla kyseistä tuotetta ja kerron sitten myöhemmin mitä mieltä olin!

-Anni

Ei kommentteja: