maanantai 19. syyskuuta 2011

Arki

Ja taas se arki alkoi! Ihan äskettäin tulin koulusta kotiin ja huh minkälainen ilma siellä onkaan. Mä pyörähdin koulun jälkeen nopeasti kaupungilla, toiveena uusien syyskenkien löytäminen, mutta vielä ei ainakaan sopivia tullut vastaan. Kotiin päästyäni olin taas ihan uitettu koira, koska enpä tietenkään tajunnut aamulla ottaa sateenvarjoa messiin :D Meillä oli tänään kemian tentti, joka meni ihan hyvin siihen nähden, kuinka vähän mä oikeastaan luin siihen. Viikonloppuna kun oli kaikkea muuta, eikä malttanut millään keskittyä epäorgaanisen kemian maailmaan. Päivän asu ei ollut mitenkään erikoinen; mustat housut, valkoinen neule, nahkatakki ja ruutuhuivi.


Tästä viikosta on tulossa aika kiireinen kaikinpuolin. Perjantainakin on yksi muotinäytös, johon mun olisi osallistuttava. Mutta nyt mä alan katsomaan pari nauhoitettua ohjelmaa ja samalla herkuttelen näillä:


Mukavaa viikon alkua teille kaikille!

-Anni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sul on kiva blogi, aloin seuraa (: oot tosi kaunis kans!

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Oi kiitos paljon! kiva että tykkäät :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko malli ?

Anni kirjoitti...

Anonyymi: En mä mikään varsinainen malli ole, siis että tekisin täyspäiväisesti mallin hommia. Joskus teen erilaisia promo- tanssi- ja näytösjuttuja :) Ihan kivaa kun saa vähän lisätienistiä. Mutta ei siis sen erikoisempaa.