torstai 15. syyskuuta 2011

Uusi kelloSuunnitelmissani olisi myös uuden kellon hankinta. Onhan mulla jo ennestäänkin muutamia, mutta koskaanhan kelloja ei voi olla liikaa (tai ei oikeastaan mitään muutakaan) :D Mä olenkin tässä selaillut eri nettikauppoja ja vertaillut vaihtoehtoja. Ja aivan ihania yksilöitä kyllä tulikin vastaan! Tässä muutamia kivoja vaihtoehtoja eri merkeiltä:
Aivan ihania Guessin kelloja!

 Gantilta löytyi tämmöisiä. Ja kyllä, kuvassa kaksi samaa kelloa, mutta kyseistä mallia olen ihaillut jo kauan aikaa eli voi hyvinkin olla, että päädyn valinnassani kyseiseen kelloon ;)

 Michael Korssilta löytyi tällaisia ihanuuksia! Ja tässä on todellakin vain murto-osa (jos ette usko, käykää vaikka katsomassa) koska nettisivu on täynnä todella ihania yksilöitä.


 Calvin Kleiniltä löytyi myös varsin kivoja, tyylikkäitä kelloja!


Ja kun siis näin ihania kelloja olisi tarjolla, tulee kellon valinta olemaan todella vaikea. Toisaalta haluaisin hopean kellon timanteilla, jossa on valkonen hihna, toisaalta taas yksinkertaisen tyylikästä. Tietysti kellon pitäisi sopia mahdollisimman monen asun kanssa. Noh, mietiskellään.. Voitte kertoa myös oman mielipiteenne näistä vaihtoehdoista, kuulisin sen varsin mielelläni :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiinnostavalta vaikuttava blogi, alan kyllä seuraan! Ja veikkaan että aika moni muuki alkaa :)

-milla

Mirella kirjoitti...

Guessin hopeakello ketjuilla on täydellinen! Ja Michael Korsilta löytyi myös kiva tuo kultainen kello =)

Anni kirjoitti...

Kiitos -milla! Tosi kiva että tykkäät :)

Anni kirjoitti...

Mirella: Se on myös yks mun suosikeista, aivan ihana! ja myös tuo Korsin kello :)kauheen vaikeaa päättää!

Anonyymi kirjoitti...

noi kaikki gantin kellot on kyl todella ihania! mutta toisalta taas toi musta CK:n kello on yksinkertaisuudessaan aivan super makee! :) kyllä sinuna päätyisin silti nahkahihnaisen kellon ostoon :)

-Riina