maanantai 12. syyskuuta 2011

Maanantai

Tää päivä alkoi niin ihanasti, kun maanantait voi ylipäätänsä alkaa. Heräsin ihan järkyttävään oloon! Tulin siihen tulokseen, että mun todellakin kannattaa pysyä kotona tänään.. Turha lähteä tällaisella ololla yhtään minnekään. Kaikenlisäksi väsyttää ihan hirveesti, vaikka mielestäni nukuin ihan hyvin.

Äsken katsoin tallennuksesta eilen tulleen Jätä se -elokuvan. Oonhan mä nähnyt sen jo kertaalleen, mutta on se sen verran hyvä, että kyllä sen voi toistamiseenkin katsoa :) Aamu on siis mennyt näiden parissa:

 Ja tässä pari uutta juttua, jotka sain kotiini: Sain myös uuden kameran vanhan tilalle! Kamera on ihan tarpeeksi tehokas mulle, en mä mitään järkkäriä tarvi, tuskin osaisin sellaista käyttääkkään! Kaikenlisäksi tuo kamera on ihanan pieni, eli kulkee helposti mukana (puhumattakaan sen ihanasta väristä):
 Sitten vielä muutaman ostoksen esittely:

Eli OPIn beigen sävyinen helmiäis-lakka! Mä oon ollut todella tyytyväinen O.P.I:n lakkoihin. Levittyy hyvin, kuivuu nopeasti, eikä paakkuunnu. Hinta-laatu -suhde kohillaan.

Piz Buin itseruskettaja. Tämä tuote sisältää aiempaa vähemmän itseruskettavaa ainesosaa, eli hyvästit tahroille, laikuille ja itseruskettajan ällölle ominaishajulle. Kaikenlisäksi se kuivuu nopeasti!

Ja sitten vielä Schwarzkophin hiuspuuteri. Ihan mahtava tuote, jos haluaa tuuheutta hiuksiin. Eli puuteria levitetään hiusten juureen ja pöyhitään.

Eli sellaista tällä kertaa. Nyt mä menen lepäilemään ja jossain vaiheessa alan lueskelemaan huomisen tenttiin (toivottavasti mä oon jo sillon kunnossa).

<3:llä Anni4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mul on samanlainen kamera! eri värinen vaa :p

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Kiva! Mä tykkään tosta kamerasta tosi paljon :)

alfie kirjoitti...

ihana kynsilakka :)

Anni kirjoitti...

alfie: niin on, sävy on tosi kiva ja sopii niin arkeen kuin juhlaan! :)