tiistai 13. syyskuuta 2011

Tiistai

Nyt on taas koulusta kotiuduttu! Tää mun järkyttävä olo ei oo vieläkään helpottanut täysin..toivottavasti ei oo mitään syysflunssaa pahempaa kuitenkaan :) Päivän asu tulee nyt kollaasin muodossa, koska mä oon tällä hetkellä niin uitettu koira, etten kehtaa asukuvaa sellaisenaan julkaista :D elikkäs tämänlainen asuyhdistelmä oli päällä:

Huivi GT, laukku GT, kengät Zara, takki neule ja farkut bubbleroom (kolme viimeistä itselläni vähän eriaiset, mutta en löytänyt niistä kuvaa, mutta nämä ovat suuntaa antavia!)
 
Koulun jälkeen pyörähdin nopeasti Sokoksella, ja sieltä tarttui mukaan nämä:

L`orealin hiusväri, sävynä Espresson ruskea
IsaDoran meikkipuuteri, sävy 67 Sun beige
 
Duroyn poskipunasivellin
Ja KAUPAN PÄÄLLE sain vielä L`orealin Chrome shine -luomivärin! Sävy 165 Golden rose. Väri on mielestäni ihana, joten varsin mukava yllätys :)


Eli sellaista tällä kertaa! Nyt mä lähden käymään vielä ruokakaupassa, koska tajusin juuri, että mulla ei ole mitään ruokaa täällä :D Palaan blogin pariin ehkä vielä illemmalla..

-Anni

4 kommenttia:

Hanilo kirjoitti...

Noissa lorealin luomiväreissä on mun mielestä tosi hyvä pigmentti ja ne kimaltelee kivasti. Mulla on niitä useampi kappale! :)

Mikaela kirjoitti...

Näyttääpä ihanan väriseltä toi luomiväri! :)

Anni kirjoitti...

Hanilo: Mulla ei ole ennestään kyseisiä luomivärejä ollut, mutta kun äsken testailin, niin hyvältä kyllä vaikuttaa! voi olla, että tulee myös hommattua tätä useampana värinä :)

Anni kirjoitti...

Mikaela: Tosi ihanan värinen kyllä, ja luomilla ihanan kuulas ja hohtava! :)